Tenis

Crivoi: "Sunt relaxat si astept meciul urmator"

Jucatorul Victor Crivoi a declarat dupa meciul castigat in fata spaniolului Santiago Ventura, marti, in primul tur la Bucuresti, ca este relaxat si asteapta intalnirea din optimi cu Potito Starace.
"A fost un meci usor din afara. In teren a fost cu totul altceva. Ultimele doua meciuri le-am pierdut in fata lui si stiam ca trebuie sa fiu solid pana la capat. El a fost putin fara chef, are si o varsta, dar important este ca am facut un meci bun", a spus Crivoi.

Jucatorul roman clasat pe locul 184 ATP a mai spus ca sunt sanse sa avem un sfert de finala suta la suta romanesc la Bucuresti, dar pentru aceasta fiecare meci trebuie trecut pas cu pas: "Sunt sanse sa il intalnesc pe Victor Hanescu, dar trebuie sa-mi castig meciul meu, iar Victor sa treaca de Granollers".

"Am avut cateva accidentari anul trecut si cu aceasta ocazie vreau sa-i multumesc domnului Bogdan Enoiu pentru sansa acordata de a juca pe tabloul principal. Intotdeauna este o placere sa joc acasa la arenele BNR. Pentru mine va fi o iarna grea, dar voi reveni cu forte proaspete in 2011", a mai spus Crivoi.

In privinta sanselor unui jucator roman sa ajunga in fazele superioare, Crivoi a adaugat: "Turneul este deschis, iar cele mai mari sanse le are Victor Hanescu. Sunt foarte relaxat si ma voi concentra pe fiecare meci in parte. Ajuns in sferturi sau semifinale se poate intampla orice".

Onlinesport


Crivoi: "Sunt relaxat si astept meciul urmator"