Tenis

Luncanu si Anagnastopol s-au oprit in turul doi al calificarilor la Bucuresti

Au inceput unsprezece si dupa prima zi a calificarilor mai ramasesera doar doi in cursa pentru un loc pe tabloul principal de simplu. Petru-Alexandru Luncanu si Victor Anagnastopol au intrat, duminica, in competitie pentru promovarea in ultimul tur al calificarilor la Open Romania, dar la finalul zilei ambii jucatori erau eliminati.
Luncanu a pierdut in fata francezului Guillaume Rufin, al saselea favorit la calificarea pe tablou impunandu-se cu 6-3, 6-2.

Misiune mult mai dificila pentru Anagnastopol, care l-a intalnit pe spaniolul Pablo Andujar, favorit doi la iesirea din calificari. Dupa doua ore si 15 minute de tenis atractiv, ibericul obtinea victoria, scor 6-2, 2-6, 7-6(2), Anagnastopol fiind foarte aproape de obtinerea calificarii in ultimul tur.

Luni sunt programate cele patru meciuri din ultimul tur al calificarilor, dupa cum urmeaza:

Terenul Central (12:00)
Albert Ramos-Vinolas (Spania) - Ivan Navarro (Spania)

Terenul 1 (11:30)
Axel Michon (Franta) - Simone Vagnozzi (Italia), urmat de
Santiago Ventura (Spania) - Guillaume Rufin (Franta), urmat de
Pablo Andujar (Spania) - Alexandre Sidorenko (Franta)

Tot luni debuteaza si intrecerea de pe tabloul principal, dupa ora 16, pe Arena Centrala, fiind programata disputa dintre italianul Filippo Volandri si polonezul Lukasz Kubot.

Invingatorul acestei partide va juca in optimile de finala cu invingatorul meciului dintre Victor Hanescu (favorit 6) si spaniolul Marcel Granollers.

Ziua de luni va fi incheiata de o prima partida din turneul de dublu, pe Central intalnindu-se Andreas Seppi/Simone Vagnozzi (Italia) cu Santiago Gonzalez (Mexic)/Travis Rettenmaier (SUA).

Incepand de luni si pana miercuri biletele de intrare au pretul de 10 lei, organizatorii asigurand in aceasta perioada 1000 de tichete gratuite pentru elevi, studenti si pensionari.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Luncanu si Anagnastopol s-au oprit in turul doi al calificarilor la Bucuresti