Tenis

Fratii Bryan au stabilit un nou record de victorii la dublu

Bob si Mike Bryan au castigat, duminica, turneul Farmers Classic de la Los Angeles, dotat cu premii totale in valoare de 700.000 de dolari, stabilind un nou record de succese la dublu.
Cei doi frati americani au trecut in finala de perechea formata din Eric Butorac (Statele Unite)/Jean Julien Rojer (Antilele Olandeze), scor 6-7 (6), 6-2, 10-7, obtinand astfel a 62-a victorie din cariera.

Precedentul record de succese la dublu apartinea celebrului cuplu format din Todd Woodbridge si Mark Woodforde, care au castigat de-a lungul carierei 61 de titluri la dublu.

In alta ordine de idei, americanul Sam Querrey a castigat turneul de simplu de la Los Angeles, invingandu-l in finala pe britanicul Andy Murray, cu 5-7, 7-6 (2), 6-3, dupa ce a salvat o minge de meci in tie-break.

Duminica seara s-a disputat si finala turneului Studena Croatia Open de la Umag, unde spaniolul Juan Carlo Ferrero a trecut in doua simetrice de italianul Potito Starace, cu 6-4, 6-4.

Un alt iberic a terminat saptamana victorios, Nicolas Almagro triumfand la Gstaad, dupa o finala castigata in fata francezului Richard Gasquet, scor 7-5, 6-1.

Azarenka castigatoare la Stanford. Cotata cu sansa a 8-a la castigarea turneului WTA Premier de 600.000 de dolari de la Stanford, Victoria Azarenka s-a impus, duminica, in fata Mariei Sarapova, cu 6-4, 6-1.

Pentru Sarapova a fost a doua finala pierduta in acest an, dupa cea de la Birmingham, cand a cedat in fata chinezoaicei Na Li.

In al doilea turneu ca importanta al saptamanii recent incheiate, rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova a castigat titlul la Istanbul, dupa o finala castigata in fata conationalei sale Elena Vesnina, scor 5-7, 7-5, 6-4.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Fratii Bryan au stabilit un nou record de victorii la dublu