Tenis

Rafael Nadal va asista la finala Cupei Mondiale

Tenismanul Rafael Nadal, ocupantul primului loc în clasamentul ATP, va asista, duminica, la Johannesburg, la finala Cupei Mondiale, în care nationala Spaniei va întâlni Olanda, informeaza site-ul oficial al sportivului.

Nadal a urmarit, miercuri seara, semifinala câstigata de Spania în fata Germaniei, scor 1-0, acasa la Mallorca, împreuna cu familia sa. Dupa terminarea partidei, Nadal a iesit pe strazi sa sarbatoreasca victoria Spaniei alaturi de alti fani.

Rafael Nadal declarase, la începutul saptamânii, ca tine legatura cu jucatorii antrenati de Vicente del Bosque si se gândeste daca poate ajunge în Africa de Sud pentru meciurile pe care le mai au de disputat la Cupa Mondiala.

Reprezentativa Spaniei, campioana europeana en-titre, s-a calificat în finala Cupei Mondiale, dupa ce a învins, cu scorul de 1-0 (0-0), selectionata Germaniei, într-un meci disputat, miercuri, la Durban, în semifinalele competitiei.

Finala Cupei Mondiale, dintre Olanda si Spania se va desfasura, duminica, de la ora 21.30, la Johannesburg, pe Stadionul Soccer City.

Mediafax



Rafael Nadal va asista la finala Cupei Mondiale