Tenis

Victor Crivoi s-a calificat in turul doi la Monza

Tenismanul Victor Crivoi, cap de serie numarul 4, s-a calificat, miercuri, în turul doi al turneului challenger de la Monza (Italia), dotat cu premii în valoare totala de 30.000 de euro, informeaza site-ul atptennis.com.

Crivoi l-a învins, în runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 7-5, pe chilianul Adrian Garcia si va juca, în faza urmatoare a competitiei, cu sârbul Dejan Katici, beneficiar al unui wild-card, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-1, de brazilianul Marcelo Demoliner, jucator venit din calificari.

Jucatoarea Simona-Iulia Matei, a saptea favorita a competitiei, s-a calificat în turul doi al turneului challenger de la Ain Elsokhna-Suiz (Egipt), dotat cu premii în valoare totala de 10.000 de dolari. Matei a învins-o, în runda inaugurala, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, pe Fatima El Allami (Maroc) si va juca, în faza urmatoare a competitiei, cu Ekaterine Gorgodze (Georgia), care a trecut, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-3, de Andreea-Roxana Vaideanu (Italia).

Sportiva Ionela-Andreea Iova, jucatoare venita din calificari, a învins-o, în primul tur, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Chanel Simmonds (Africa de Sud) si va juca, în faza urmatoare a competitiei, cu Sofia Kvatabaia (Georgia), cap de serie numarul 4, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-2, de Julia Parasiuk (Rusia).

Jucatoarea Diana Marcu, venita din calificari, a învins-o, în runda inaugurala, cu scorul de 7-6 (7/5), 1-6, 6-4, pe Marcella Koek (Olanda) si va juca, în turul doi, cu Poojashree Venkatesha (India), a doua favorita a competitiei, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-2, de Aliaa Fakhry (Egipt), beneficiara a unui wild-card.

Jucatoarea Alexandra Damaschin s-a calificat în turul doi al turneului challenger de la Hvar (Croatia), dotat cu premii în valoare totala de 10.000 de dolari. Damaschin a învins-o, în runda inaugurala, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Antonela Susak (Croatia), beneficiara a unui wild-card, si va juca, în faza urmatoare a competitiei, cu Tereza Hladikova (Cehia), cap de serie numarul unu, care a trecut, cu scorul de 6-0, 6-1, de Leonie Mekel (Olanda).

Sportiva Madalina Gojnea, jucatoare venita din calificari, a învins-o, în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Silvia Njirici (Croatia), beneficiara a unui wild-card, si va juca, în faza urmatoare, cu Zorica Petrova (Serbia), care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-3, de Matea Mezak (Croatia), a treia favorita a competitiei.

În proba de dublu de la Hvar, perechea Patricia Chirea/Madalina Gojnea a învins, în sferturile de finala, cu scorul de 6-2, 6-3, cuplul francez Solene Ficheux/Laetitia Sarrazin si va juca, în semifinale, cu perechea Leonie Mekel/Stephanie Vogt (Olanda/Liechtenstein), care a trecut, cu scorul de 0-6, 7-6 (7/5), 10-6, de cuplul italian Elisa Balsamo/Annalisa Bona.

Perechea Elora Dabija/Michaela Pochabona (România/Slovacia) a ratat calificarea în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Civitavecchia (Italia), dotat cu premii în valoare totala de 25.000 de dolari. Dabija si Pochabova au fost învinse, în sferturile de finala, cu scorul de 6-3, 6-4, de cuplul Daria Kustova/Renata Vorcaova (Belarus/Cehia), cap de serie numarul unu.

Mediafax



Victor Crivoi s-a calificat in turul doi la Monza