Tenis

Amalia Nastase l-a tradus pe Nasty cu un asociat de afaceri

Razvan Vasilescu, unul dintre partenerii de afaceri ai sotiei Ilie Nastase, ar putea fi omul aflat in spatele despartirii lui Nasty de Amalia. Amalia a tanjit la carne tanara, amantul fiind mai tanar decat ea si avand sub jumatatea varstei lui Nastase. In ultimii ani, Ilie Nastase era sub papuc. Amalia vrea o jumatate din averea lui Ilie, estimata la 6 milioane de euro.

Razvan Vasilescu are 30 de ani, cu 4 mai tanar decat Amalia Nastase si cu 33 de ani mai tanar decat Ilie Nastase. Surse din interior au spus ca Vasilescu este omul pentru care sotii Nastase divorteaza, informeaza luni ziarul Click.

"A stiut sa ascunda elegant toata treaba. E simplu sa te ascunzi în spatele relatiilor de serviciu. Amalia si Razvan sunt tot timpul împreuna. Au sediul firmei chiar pe aceeasi strada unde locuiesc Amalia si Ilie, asa ca totul era sub nasul lui. Uneori, stateau în birou si pâna dupa miezul noptii. În plus, mergeau împreuna pâna si la casa de moda unde Amalia îsi facea rochiile", a povestit un apropiat al Amaliei, care a tinut sa-si pastreze anonimatul, pentru Click.

"Acum doi ani, de Revelion, sotii Nastase au fost la un restaurant împreuna cu mai multi apropiati, printre care si Razvan. Amalia i-a acordat numai lui atentie, iar Ilie s-a enervat. A ridicat-o pe Amalia de la masa si au plecat înainte de 12 noaptea".

“Visul Amaliei a fost sa obtina jumatate din averea lui Ilie. Acum, dupa ce are deja un iubit, nu o mai intereseaza decât acel barbat. Nimic altceva! Este dispusa sa sacrifice totul pentru noua ei iubire”, a spus o sursa si pentru Libertatea.

In acelasi timp, Amalia sustine printr-o prietena ca Ilie Nastase ar fi avut o amanta de 19 ani.

Mai mult, Amalia s-ar fi amestecat inclusiv în problemele legate de lumea tenisului. “Ilie ajunsese sa nu mai ia nici o decizie fara acordul ei. Era un fel de zbir în tenis. El nu vrea sa iasa în fata si sa povesteasca adevaratul motiv al divortului, pentru ca este prea domn si nu vrea sa o faca pe ea de râs”, a completat sursa Libertatii.

Sursa text Click si Libertatea
credit foto: Click



Amalia Nastase l-a tradus pe Nasty cu un asociat de afaceri