Tenis

Tiriac a mai omorat 100 de mistreti

Tiriac si invitatii sai de la vanatoarea de la Balc pleaca acasa astazi cu "amintiri foarte frumoase", considerate pe buna dreptate de altii un macel mai rau decat facea Nicolae Ceausescu. Dupa ce anul trecut erau sa termine intr-un accident aviatic la venirea la vanatoare, Tiriac si invitatii sai au ales acum Ungaria pentru aterizare.
A fost al saselea an in care Tiriac a organizat o vanatoare la Balc. Vanatoare este un termen impropriu, pentru ca mistretii se afla intr-un tarc de 1.400 de hectare, imprejmuit cu garduri electrificate.

Vanatorii stau practic intr-un punct fix, intr-un foisor ferit. Ei trebuie doar sa apese pe tragaci atunci cand gonacii (200 pa numar) reusesc sa aduca animalele in fata pustii lor.

Wolfgang Porsche, Boris Becker, Goran Ivanisevic si Printul Dimitrie Sturdza au fost printre invitatii lui Tiriac.  

De data aceasta au fost impuscati aproximativ 100 de mistreti. Recordul a fost stabilit in 2005, atunci cand 185 de mistreti au cazut in macelul de la Balc.

In 2009, razbunarea mistretilor era sa se produca. Un avion Gulfstream care transporta 10 invitati la traditionala vanatoare organizata de Ion Tiriac, de la Balc, a avut un incident pe aeroportul din Oradea.  Aparatul de zbor a iesit pe camp, iar trenul de aterizare s-a rupt. La cel moment,  porcii mistreti au fost aproape sa scape si sa isi ia rabunarea de sange. Din fericire pentru oameni, nimeni nu a fost ranit, toti alegandu-se cu o sperietura sora cu moartea.

Pentru a evita incidente asemanatoare, Tiriac si mai multi invitati au aterizat  pentru vanatoarea din 2010 cu avionul la Debrecen, in Ungaria, de unde au mers mai departe cu masina pana la Balc.

Onlinesport



Tiriac a mai omorat 100 de mistreti