Tenis

Federer spune ca in 2010 poate fi din nou imbatabil

Inainte de startul oficial al noului sezon, liderul mondial Roger Federer crede ca in 2010 poate redeveni jucatorul imbatabil care a dominat tenisul mondial in ultimii ani.
¨Anul trecut am avut o problema la spate chiar la inceputul sezonului. Din aceasta cauza am pierdut in fata lui Murray, Djokovic si Rafa (n.r. - Nadal). Acum insa ma simt bine si m-am antrenat suficient de mult incat sa-mi recapat moralul de invingator¨, a spus Federer..

Castigator in 2009 la Roland Garros si Wimbledon, Federer este increzator ca poate continua seria pozitiva si in 2010.

¨Este dificil sa joci impotriva celor mai buni din lume, dar stiu ca pot castiga mai multe turnee in acest an. M-am antrenat suficient, iar pauza competitionala a fost destul de scurta. Jocul meu in acest moment este acolo unde trebuie sa fie, cu mentiunea ca pot face cateva mici imbunatatiri si sa joc din nou foarte bine¨, a adaugat numarul unu mondial.

Principal favorit al turneului de la Doha (Qatar), Federer il va intalni in primul tur pe belgianul Christophe Rochus. In sferturile de finala liderul mondial l-ar putea intalni pe rusul Nikolay Davydenko.

Onlinesport


Federer spune ca in 2010 poate fi din nou imbatabil