Volei

Liviu Ciupe se retrage de la Remat

Presedintele campioanei Romaniei, Remat Zalau, Liviu Ciupe, a anuntat ca grupul de firme pe care-l reprezinta va retrage sprijinul financiar pentru echipa de volei salajeana.
Site-ul sportulsalajean.ro anunta ca decizia a fost luata azi dupa-amiaza, in cadrul unei sedinte a Consiliului Director, ca urmare a unor neintelegeri cu autoritatile locale. Anuntul retragerii lui Liviu Ciupe este cu atât mai socant cu cât liderul la zi al clasamentului are de disputat peste doar o saptamâna prima partida în Liga Campionilor, cea mai importanta competitie din voleiul masculin european.

Conform aceleiasi surse, Remat Zalau are ca principal actionar Primaria Municipiului Zalau, cu 64% din actiuni, restul de 26% fiind detinute pâna acum de grupul de firme Rematinvest al omului de afaceri Liviu Ciupe.

Remat  Zalau va debuta miercurea viitoare în Liga Campionilor, prima adversara a salajenilor fiind campioana Poloniei, PGE Skra Celchatow, într-o grupa cu campioana Germaniei, Friedrichschaffen, si echipa italiana Trentino BetClic.

Onlinesport: Irina Maxim


Liviu Ciupe se retrage de la Remat