Volei

Remat Zalau este noul lider la volei

Asa cum era de asteptat, campioana Remat Zalau n-a avut nicio emotie pe teren propriu în aceasta etapa cu Torpi Tg. Mures, salajenii câstigând cu un 3-0 incontestabil dupa ce s-au impus în cele trei seturi cu 25-16, 25-13 si 25-14.
 Acelasi scor general 3-0 a fost obtinut si de Tomis Constanta la Baia Mare, unde meciul a fost însa mai strâns. Stiinta Explorari a cedat primul set la 24, pe al doilea la 23, iar în ultimul a clacat total si a pierdut cu 25-16.

Echipa de volei masculin a Unirii Dej a înregistrat sâmbata prima victorie pe teren propriu din acest sezon, dupa ce a învins cu 3-1 pe CSM Bucuresti în etapa a patra a Diviziei A1 la volei masculin.

Echipa antrenata de Victor Lazar si Tiberiu Szilagy s-a impus destul de usor în primul set cu 25-19, însa a început dezastruos setul al doilea, revenind abia pe final. Totusi formatia bucuresteana a reusit sa se impuna în prelungiri cu 27-25, egalând astfel situatia le seturi.

Dejenii s-au razbunat însa în setul 3, pe care l-au câstigat de o maniera categorica, scor 25-12, setul al patrulea si ultimul fiind si el la discretia voleibalistilor de pe Somes, care s-au impus cu 25-20.

Cel mai dramatic meci a fost cel de la Bucuresti, dintre Dinamo si Universitatea Cluj, scor 3-2. Dinamo a câstigat primul set cu 25-16, dar studentii clujeni au revenit spectaculos si au câstigat urmatoarele doua seturi  cu acelasi scor, 25-22, pentru a-l pierde apoi pe al patrulea cu 25-19. Ajunsi în tie-break, voleibalistii clujeni n-au mai putut tine pasul cu Dinamo, care s-a distantat pe tabela din start si a câstigat la final cu 15-6.

În celelalte partide din etapa a patra din Divizia A1 la volei masculin, Steaua Bucuresti a învins acasa în patru seturi pe SCMU Craiova cu 3-1, iar VCM LPS Piatra Neamt a câstigat în deplasare cu vecina LPS Suceava, scor 3-0.

În clasament conduce dupa aceasta etapa Remat Zalau, cu 12 puncte, urmata de Dinamo Bucuresti si Tomis Constanta cu câte 11 puncte fiecare, despartite de setaveraj. Urmeaza pe locurile 4 si 5 U Cluj si Unirea Dej, cu 8, respectiv 7 puncte.

Onlinesport: Irina Maxim


Remat Zalau este noul lider la volei