Rugby

Stejarii s-au aplecat in fata lui Leeds Carnegie

Infrangere pentru echipa Stejarii Bucuresti in prima partida a Cupei Challenge, reprezentanta Romaniei pierzand, pe teren propriu, intalnirea cu englezii de la Ledds Carnegie, scor 9-23 (6-3).
Doua lovituri de pedeapsa transformate in prima repriza de Florin Vlaicu a adus formatia bucuresteana in avantaj, scor 6-0.

La pauza s-a intrat insa cu un avantaj minim de doar trei puncte, Lewiss Pratt transformand pentru oaspeti o lovitura de pedeapsa in minutul 38.

Englezii si-au valorificat forta din pachetul de inaintare pe masura trecerii timpului, Stejarii fiind penalizati in minutul 60 cu un eseu, astfel ca scorul a devenit 10-6 pentru Leeds.

Lewis Pratt si Ceiron Thomas au dus scorul la 16-6 in minutul 70 prin transformarea a doua lovituri de pedeapsa, pentru ca Vlaicu sa reduca din diferenta in finalul meciului.

Rezultatul final a fost stabilit in ultimele secunde, cand Faafili a reusit sa culce balonul in terenul de tinta al Stejarilor. Thomas a transformat eseul si Stejarii-Leeds s-a termianat 9-23.

In cealalta partida a grupei, Stade Francais a invins pe Crociati cu 57-6, echipa italiana urmand a primi saptamana viitoare vizita Stejarilor.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Stejarii s-au aplecat in fata lui Leeds Carnegie