Rugby

Stelian Burcea va fi capitanul echipei Romaniei in partida cu Tunisia

Flankerul Stelian Burcea a fost desemnat capitan la partida pe care echipa nationala de rugby a României o va disputa, sâmbata, în compania reprezentativei similare a Tunisiei, în recalificarile pentru turneul final al Cupei Mondiale din 2011.

Vice-capitanul echipei va fi Danut Dumbrava.

Din cauza accidentarilor, stafful tehnic a fost nevoit sa improvizeze primul 15, care va fi trimis pe teren.

Astfel, Lazar si Maris vor fi cei doi pilieri, Cezar Popescu va evolua ca taloner, iar în linia a doua Marius Sirbe va evolua titular alaturi de Valentin Ursache. Linia a treia va fi formata din capitanul Stelian Burcea, Daniel Ianus si Alexandru Manta (închizator).

Deoarece Sîrbu s-a accidentat usor în aceasta saptamâna, mijlocasul la gramada va fi Valentin Ivan.

Echipa României care va fi trimisa în teren la partida cu Tunisia este urmatoarea: 15. Florin Vlaicu, 14. Catalin Fercu, 13. Ionut Dimofte, 12. Csaba Gal, 11. Stefan Ciuntu, 10. Dan Dumbrava, 9. Valentin Ivan, 8. Alexandru Manta, 7. Daniel Ianus, 6. Stelian Burcea, 5. Valentin Ursache, 4. Marius Sirbe, 3. Samuel Maris 2. Cezar Popescu, 1. Mihai Lazar.

Rezerve: 16. Andrei Radoi, 17. Radu Basalau, 18. Cristian Petre, 19. Daniel Carpo, 20. Valentin Calafeteanu, 21. Ionel Cazan, 22. Catalin Nicolae.

Partida România - Tunisia, contând pentru recalificarile Cupei Mondiale de rugby 2011, se va disputa, sâmbata, la Buzau, cu începere de la ora 20.00.

Pentru a se califica la Cupa Mondiala, România trebuie sa învinga Tunisia, dar si pe învingatoarea din partida Uruguay - Kazahstan.

Mediafax



Stelian Burcea va fi capitanul echipei Romaniei in partida cu Tunisia