Rugby

Romania a obtinut prima victorie la IRB Nations Cup 2010, scor 24-8, cu Argentina Jaguars

Reprezentativa României a obtinut prima victorie la editia din acest an a IRB Nations Cup, dupa ce s-a impus, marti, în fata echipei Argentina Jaguars, cu scorul de 24-8 (18-8), într-o partida disputata pe arena "Arcul de Trimf" din Bucuresti.

Punctele echipei României au fost aduse de Dan Dumbrava, care a transformat cinci lovituri de penalitate si a reusit un drop-goal, precum si de Florin Vlaicu, care a transformat doua lovituri de penalitate. De partea cealata, pentru echipa argentiniana au marcat Francisco Cuneo (un eseu) si Tomas Rosati (o lovitura de penalitate).

În finalul primei reprize, arbitrul scotian al partiei, Neil Paterson, a eliminat temporar doi jucatori argentinieni, Nahuel Tetaz Chaparro si Francisco Merello, iar în partea secunda a meciului si selectionata României a evoluat în inferioritate numerica pentru cartonsul galben primit de Dragos Dima.

Pe toata durata reprizei secunde, presedintele Federatiei Române de Rugby, Alin Petrache, a dat indicatii de pe margine si a încurajat echipa României. La finalul partidei, Petrache a format împreuna cu jucatorii o hora la centrul terenului.

Mediafax



Romania a obtinut prima victorie la IRB Nations Cup 2010, scor 24-8, cu Argentina Jaguars