Rugby

Nationala de rugby a Romaniei joaca returul cu Ucraina la Botosani

Federatia Româna de Rugby a decis ca partida România - Ucraina/Lituania, contând pentru campania de recalificare la Cupa Mondiala din 2011, se va disputa la Botosani, la data de 5 iunie, pe stadionul Municipal, informeaza un comunicat al FRR.
România va întâlni la data de 5 iunie, câstigatoarea partidei dintre Lituania si Ucraina, în primul meci contând pentru recalificarea la Cupa Mondiala din 2011. Mansa tur este programata la data de 22 mai, în Ucraina.

"Autoritatile locale din Botosani au hotarât sa înfiinteze o clasa de rugby la liceul cu program sportiv si apoi un club de rugby si spera ca desfasurarea acestui meci international în orasul lor sa atraga cât mai multi copii catre sportul cu balonul oval", se arata în comunicatul FRR.

Presedintele FRR, Alin Petrache, va avea, în aceasta saptamâna, o întâlnire cu autoritatile locale din Buzau pentru a stabili daca urmatorul meci al echipei nationale va putea avea loc pe stadionul "Gloria".

Pentru a se califica la Cupa Mondiala, daca vor trece de Ucraina, rugbistii români vor mai trebui sa treaca de selectionata Tunisiei, într-o singura mansa, iar daca o va învinge si pe aceasta va întâlni învingatoarea partidei Uruguay - Kazakhstan/Arabian Gulf.

Mediafax



Nationala de rugby a Romaniei joaca returul cu Ucraina la Botosani