Hochei

Steaua a castigat cu Dab.Docler dupa o revenire spectaculoasa

Echipa Steaua Rangers a revenit de la 1-3 si 2-4 in confruntarea cu formatia maghiara Dab.Docler, impunandu-se, duminica seara, cu 6-5, intr-o partida care s-a disputat pe patinoarul Mihai Flamaropol in Liga Mol.
Evgeny Emelyanenko a deschis scorul pentru Steaua Rangers (1:09), dar dupa alte 17 minute tabela arata un neverosimil 4-1 in favoarea oaspetilor.

Balint Magosi (6:11), Tyler Metcalfe (12:25) si NIkandrosz Galanisz (13:31, 18:57) au punctat pentru Dab.Docler, unul dintre goluri fiind marcat in situatie de superioritate numerica pe gheata.

Ioan Timaru a redus din diferenta cu 40 de secunde inaintea pauzei dintre reprize.

Steaua a redus si mai mult din diferenta imediat dupa prima perioada de pauza, Andrei Butochnov finalizand o pasa venita de la Razvan Lupascu intr-o situatie de superioritate numerica.

Ultimele 20 de minute efective au apartinut in totalitate Stelei, militarii castigand repriza cu 3-1 si meciul cu 6-5.

Evgheni Pysarenko a restabilit egalitatea (45:44), dupa alte 21 de secunde Mihai Georgescu sa readuca Steaua in avantaj.

Acelasi jucator si-a trecut in cont dubla (52:25), scorul final fiind stabilit de Balint Magosi (57:24).

In alte meciuri disputate duminica, Sport Club Miercurea Ciuc a trecut pe teren propriu de Vasas Budapesta, cu 3-0, mentinandu-se pe primul loc in clasamentul Ligii Mol, in timp ce Fenestela Brasova s-a impus cu 5-3 pe terenul celor de la Ferencvaros TC Budapesta.

O singura echipa romaneasca va intra marti pe gheata in Liga Mol, brasovenii de la Fenestela urmand a intalni, in deplasare, pe Ujpesti TE, cea mai modesta echipa a intrecerii.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Steaua a castigat cu Dab.Docler dupa o revenire spectaculoasa