Hochei

Steaua Rangers va disputa urmatoarele doua meciuri din Liga Mol la Brasov

Echipa de hochei Steaua Rangers va disputa urmatoarele doua meciuri de pe teren propriu din Liga Mol la Brasov, din cauza problemelor tehnice de la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, a anuntat, joi, CSA Steaua, într-un comunicat.

Patinoarul national Mihai Flamaropol nu poate gazdui antrenamente sau competitii oficiale în luna septembrie, iar conducerea CSA Steaua precizeaza ca mutarea echipei de hochei pe gheata la Brasov este temporara.

"CSA Steaua a decis sa faca aceste eforturi financiare suplimentare, respectiv mutarea echipei pentru antrenamente si închirierea patinoarului olimpic din Brasov, în fata unei situatii neprevazute si nedorite, ca o solutie temporara. În cazul în care situatia va persista si în luna octombrie, hotarârea va fi reanalizata", se arata în comunicat.

Steaua Rangers va disputa la Brasov meciurile cu Vasas HC (vineri, de la ora 15.00) si Dab. Docler (duminica, de la ora 11.00).

Meciul cu Fenestrela 68 Brasov, programat marti în Campionatul National, se va disputa pe acelasi patinoar, având ca organizator gruparea ardeleana.

Suporterii echipei Steaua Rangers care se vor deplasa la Brasov pentru a sustine formatia bucuresteana vor avea accesul gratuit la meciuri pe baza biletelor de autobuz, microbuz sau tren.

Steaua Rangers a pierdut la masa verde, cu scorul de 0-5, meciul cu formatia ungara Ferencvaros TC Orangeways, programat la 9 septembrie, din cauza suprafetei de gheata necorespunzatoare a pationarul Mihai Flamaropol din Capitala, conform unei hotarâri a Comisiei de Disciplina a Ligii Mol.

Mediafax



Steaua Rangers va disputa urmatoarele doua meciuri din Liga Mol la Brasov