Hochei

Steaua Rangers a facut spectacol cu Ujpesti in Liga Mol

Echipa Steaua Rangers a obtinut, duminica, prima victorie din aceasta a III-a editie a Ligii Mol, formatia bucuresteana impunandu-se, pe teren propriu, in fata maghiarilor de la Ujpesti Budapesta, cu 7-1 (1-0, 3-0, 3-1).
Golurile Stelei au fost marcate, in ordine, de Evgeny Yemelyanenko (15:38), Viorel Nicolescu (24:40 - sut de penalizare, 52:08), Denis Zabludovskyy (25:07, 48:36), Andrei Butochnov (39:36), Ioan Timaru (51:16).

Pentru Ujpest a marcat Bela Szilard Rusznyak (47:34) in situatie de superioritate numerica.

In urma acestui rezultat, Steaua Rangers a urcat pe locul 3 in clasamentul Ligii Mol, unde lider este Sport Club Miercurea Ciuc, urmata de Dab.Docler.

Pentru Steaua a fost doua partida in competitia la care participa trei echipe din Romania si alte sase din Ungaria, dupa ce meciul de vineri cu Ferencvarosi a fost amanat din cauza topirii ghetii de la patinoarul Mihai Flamaropol.

In urmatoarea etapa Steaua Rangers va sta, hocheistii pregatiti de Nelu Alexe urmand a reveni pe gheata vineri, 17 septembrie, de la ora 19, cand este programata intalnirea cu Vasas Budapesta.

Lovitura de incepere a meciului cu Vasas va fi data fostul mare jucator de tenis Ilie Nastase.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Steaua Rangers a facut spectacol cu Ujpesti in Liga Mol