Hochei

Calgary Flames a obtinut o noua victorie vitala pentru calificarea in playoff

Echipa Calgary Flames s-a impus, miercuri seara, pe gheata din Denver in fata celor de la Colorado Avalanche, scor 3-2, doua dintre goluri fiind marcate de Rene Burque.
Aripa canadiana de 28 ani a deschis scorul in minutul 4, americanul Eric Nystrom majorand avantajul 'flacarilor' patru minute mai tarziu.

Acelasi Burque si-a trecut in cont al 22-lea gol al sezonului in minutul 7 al partii secunde, profitand de o situatie de superioritate numerica.

Gazdele de la Avalanche, locul cinci in Conferinta de Vest, au revenit pe tabela prin reusitele lui Chris Durno si Milan Hejduk, aceasta din urma marcand cu 33 secunde inaintea finalului de partida.

Calgary Flames se mentine in urma acestui succes pe locul 9 in Conferinta de Vest, fiind la un punct in spatele celor de la Detroit Red Wings.

Anaheim Ducks a invins, pe teren propriu, pe Chicago Blackhawks, cu 4-2, doua dintre goluri fiind marcate de Bobby Ryan, care a deschis si inchis tabela.

Todd Marchant si Saku Koivu au mai punctat pentru californieni, care se afla pe locul 13 in Vest, la opt puncte de ultimul loc care asigura prezenta in playoff.

A doua clasata in Conferinta de Est, New Jersey Devils s-a impus in derby-ul Diviziei Atlantic cu Pittsburgh Penguins, scor 5-2, prin golurile marcate de Dainius Zubrus, Paul Martin, Patrick Elias, Zach Parise si Rob Niedermeyer.

Canadianul Martin Brodeur a avut 26 interventii in poarta lui Devils, fiind invins de Chris Kunitz in prima repriza si de Ruslan Fedotenko in repriza a 3-a.

Onlinesport


Calgary Flames a obtinut o noua victorie vitala pentru calificarea in playoff