Hochei

Detroit Red Wings s-a impus la limita in fata celor de la Calgary Flames

Intr-o cursa contracronometru pentru obtinerea unui loc in playoff, Detroit Red Wings a castigat disputa din deplasare cu cei de la Calgary Flames, scor 2-1, golul decisiv fiind marcat de Tomas Holmstrom.
Atacantul suedez de 27 ani a marcat al 20-lea gol al sezonului cu un minut si 19 secunde inaintea finalului, Red Wings marindu-si astfel avansul la trei puncte in fata lui Flames, cele doua echipe aflandu-se in lupta directa pentru ultimul loc in Conferinta de Vest care asigura prezenta in playoff.

Pentru Red Wings a mai marcat Pavel Datsyuk, in timp ce reusita gazdelor din Calgary a venit din crosa lui Craig Conray.

In Ohio, Columbus Blue Jackets a invins pe Edmonton Oilers, cu 5-3, Antoine Vermette (doua pase si un gol) si Kristian Huselius (doua goluri si trei pase) au fost jucatorii decisivi pentru gazde.

Intr-o alta partida, New Jersey Devils a invins, pe teren propriu, pe Boston Bruins, scor 3-2, dupa ce la finalul primei reprize tabela arata 3-0 pentru gazdele din Newark.

Boston Bruins mai pastreaza un avans minim in fata celor de la New York Rangers in clasamentul Conferintei de Este, cele doua echipe fiind despartite de un singur punct in lupta pentru ocuparea locului opt, ultimul care asigura prezenta in playoff.

Onlinesport


Detroit Red Wings s-a impus la limita in fata celor de la Calgary Flames