Handbal

CSU Suceava, invinsa la scor de Sporting Lisabona

Echipa de handbal masculin CSU Suceava a fost învinsa sâmbata, pe teren propriu, de formatia portugheza Sporting Lisabona, scor 33-24 (18-13), în mansa tur a sferturilor de finala ale Challenge Cup.
Marcatorii CSU Suceava au fost Gavriloaia 7 goluri, Cîntec 7, Acatrinei 4, Tutu 3, Soldanescu 2, Amihaiesei 1, în timp ce din tabara adversa s-a remarcat Rui Silva 8 goluri si Moreira 6.

"Nu pot sa spun decât ca vom merge sa lupta si acolo. Macar, daca e sa pierdem calificarea, sa o pierdem pe un joc bun. Am avut un meci prost astazi, în care am supraestimat adversara, care nu ne-a iertat. Trebuie sa credem pâna la capat, dar trebuie sa fim realisti, sansele mai departe sunt mici. Ne cerem scuze suporterilor pentru meciul slab de astazi”, a declarat Razvan Gavriloaia, la finalul partidei.

Mansa retur va avea loc la Lisabona, în 24 martie, pe terenul lusitanilor, care au cucerit trofeul în 2010. Pentru Sporting a evoluat si internationalul Daniel Muresan, autor a 2 goluri.

CSU Suceava a intrat în competitie în turul trei, în care a eliminat formatia israeliana Bnei Hertzeliya, dupa care, în optimile de finala a trecut de croatii de la RK Bjelovar. Obiectivul moldovenilor este calificarea în semifinale.

În sezonul 2008-2009, formatia antrenata de Leonard Bibirig a atins faza finalei Challenge Cup, când a fost învinsa de UCM Resita.

Mediafax


CSU Suceava, invinsa la scor de Sporting Lisabona