Handbal

Radu Voina: "Un rezultat si un joc normal"

Selectionerul echipei de handbal masculin a României, Radu Voina, s-a declarat multumit de rezultat, dar nu si de jocul prestat de nationala în prima partida din preliminariile Campionatului European, scor 35-24, cu reprezentativa Portugaliei.
"A fost un rezultat normal. Ceea ce ramâne este victoria, chiar daca jocul nu m-a multumit în totalitate. Diferenta de valoare a fost semnificativa, fetele au simtit acest lucru si de aici si greselile destul de multe. Important este ca au jucat si câteva fete tinere pentru care convocarea la nationala si un meci în tricoul nationalei înseamna mult", a spus Voina.

Radu Voina a mai afirmat ca înca nu a aflat cum va ajunge delegatia României la Salonic pentru partida contra Greciei de sâmbata: "Situatia este complicata. Mâine (n.r. - joi) e clar ca nu se poate zbura din cauza grevei. Pe de alta parte, daca nu plecam mâine cu autocarul si nu se poate zbura nici poimâine, atunci exista riscul sa nu mai ajungem în timp util la meciul cu Grecia. Despre partida de la Salonic sunt sigur ca va semana mult cu cea de astazi".

Nationala de handbal feminin a României a debutat, miercuri, la Râmnicu Vâlcea, cu victorie, în preliminariile CE din 2012, în fata reprezentativei Portugaliei, scor 35-24 (15-12), în primul meci din grupa a 2-a.

Tricolorele vor mai disputa un singur meci în 2011 în grupa a 2-a, sâmbata, la Salonic, cu reprezentativa Greciei, urmând ca celelalte partide sa aiba loc, începând cu 21 martie 2012.

Mediafax


Radu Voina: "Un rezultat si un joc normal"