Handbal

Oltchim scapa de spectrul desfiintarii

Managerul SC Oltchim, Constantin Roibu, a anuntat, într-o scrisoare trimisa Adunarii Generale a clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea, care are loc joi, ca a revenit asupra deciziei de a opri finantarea echipei, dar precizeaza ca nu se va mai implica în activitatea gruparii de handbal feminin.
"În urma anuntarii deciziei de a nu mai finanta echipa de handbal, foarte multi iubitori ai handbalului si sustinatori din Vâlcea si din tara m-au rugat sa revin asupra acestei decizii. Am revenit asupra hotarârii luate. Se vor respecta în continuare clauzele contractului de sponsorizare, asigurându-se fondurile necesare pentru continuarea activitatii pâna la încheierea anului competitional 2010-2011.

"Pentru anul viitor competitional, Consiliul de Administratie al SC Oltchim va decide suma ce va fi alocata pentru sponsorizare pentru continuarea activitatii clubului. Eu nu ma voi mai implica la CS Oltchim, nu voi mai avea legatura cu clubul", se mentioneaza în scrisoarea citita de presedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În Adunarea Generala de joi, Ioan Gavrilescu si-a prezentat demisia din functia de presedinte. "L-am anuntat pe domnul Roibu despre intentia de a demisiona înca din luna martie. Am considerat decizia de a-l anunta primul pe domnul Roibu din respect pentru tot ce a facut pentru echipa de handbal si pentru handbalul feminin românesc. Pentru mine este un moment foarte greu, dupa aproape 33 de ani de munca", a spus Gavrilescu.

Ioan Gavrilescu a explicat si motivele pentru care a fost organizata Adunarea Generala a CS Oltchim Râmnicu Vâlcea: "Speram sa nu conduc niciodata o astfel de Adunare Generala. Din doua motive este organizata aceasta sedinta. Decizia mea de a ma retrage, din motive personale, este primul motiv. Al doilea motiv este declaratia managerului Roibu de a retrage sprijinul financiar. Despre aceste doua lucruri vom vorbi în aceasta sedinta. Probabil ca rezultatele din aceasta editie a Ligii Campionilor au generat aceasta Adunare Generala".

Pe durata Adunarii Generale, în fata Salii Polivalente din Râmnicu Vâlcea s-au aflat mai multi suporteri, care au scandat numele lui Constantin Roibu.

Mediafax



Oltchim scapa de spectrul desfiintarii