Handbal

Cristina Neagu si-a prelungit contractul cu Oltchim

Cea mai buna handbalista din lume in anul 2010, Cristina Neagu, a decis sa-si prelungeasca intelegerea cu Oltchim Ramnicu Valcea, ea semnand, vineri, noul contract intr-un cadru festiv, alaturi de reprezentanti ai sponsorilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Alaturi de Neagu, au mai semnat prelungirea contractelor Iulia Curea, Adina Fiera Fiera, Roxana Han, Steluta Luca, Oana Manea, Adriana Nechita, Mihaela Smedescu, Ionela Gâlca, Talida Tolnai si Patricia Vizitiu. Înca se poarta negocieri cu Yeliz Ozel, Paula Ungureanu si Anastasia Pidpalova.

"Am dorit ca în aceasta luna sa semnam prelungirea contractelor cu handbalistele ale caror acorduri expira în aceasta vara. Am insistat ca acest lucru sa se întâmple înainte de începerea meciurilor din grupele principale ale Ligii Campionilor. Nu vrem ca jucatoarele sa se gândeasca la ce vor face de la vara încolo sau sa fie asaltate de alte oferte. Trebuie sa le stea gândul numai la Liga Campionilor, obiectivul ramâne accederea în finala. Cu celelalte trei jucatoare vom finaliza discuțiile în perioada imediat urmatoare", a declarat managerul general al SC Oltchim, Constantin Roibu.

La rândul sau, Cristina Neagu a declarat ca nu regreta ca nu a plecat la Viborg si ca a semnat "cu sufletul". "Am semnat din mai multe motive, nu mi-a fost greu sa iau aceasta decizie. Am semnat cu sufletul. Suporterii m-au impresionat, atasamentul lor m-a emotionat. Am semnat si pentru ca la Otchim exista domnul Roibu, o persoana deosebita, careia nu am ce sa-i reprosez. De asemenea, am ales sa ramân la Oltchim pentru prieteni, pentru colege si familie. M-a flatat oferta de la Viborg, dar ma bucur ca am ramas la Vâlcea. Vreau sa câstigam cupa, sa dovedim ca suntem mai tari ca Viborg", a spus Neagu.

De vineri, CS Oltchim are si un unou vicepresedinte, Raluca Covaci, fiica tehnicianului Maria Covaci, impresarul Cristinei Neagu.

Mediafax


Cristina Neagu si-a prelungit contractul cu Oltchim