Handbal

Oltchim s-ar putea desparti in vara de Cristina Neagu

Presedintele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat, luni, formatia vâlceana ar putea sa o piarda pe interul stânga Cristina Neagu, deoarece contractul acesteia va expira la sfârsitul sezonului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Cristinei îi expira contractul cu Oltchim în vara anului viitor. Daca îsi va dori sa plece va pleca, nu avem ce sa-i facem. Noi am început tatonarile pentru o eventuala prelungire a contractului. Am vorbit deja cu Neagu, înainte de Campionatul European, ne-a spus ca vrea sa se mai gândeasca. Vom relua discutiile în luna ianuarie, dupa sarbatori. Este normal ca ne dorim enorm sa o pastram la Oltchim. Am vazut stiri conform carora ar putea primi 600.000 de euro pentru doua sezoane. Sincer sa fiu nu cred în aceste speculatii. Cert este ca pe adresa clubului Oltchim nu a venit pâna acum o cerere oficiala de transfer de la Gyor, Itxako sau Viborg", a spus Gavrilescu.

Cristina Neagu a câstigat titlul de golgheter al Campionatului European din Danemarca si Norvegia, cu un total de 53 de goluri marcate în cele opt meciuri disputate la turneul final.

În vârsta de 22 de ani, Neagu a fost aleasa si în echipa ideala a Campionatului European, fiind declarata cel mai bun inter stânga.

În 9 ianuarie, la Paris, Cristina Neagu va afla daca a fost declarata si cea mai buna jucatoare a lumii, Federatia Internationala de Handbal având în derulare un sondaj în acest sens.

Nationala de handbal feminin a României a învins duminica, la Herning, reprezentativa Danemarcei, scor 16-15 (9-7), în finala mica a Campionatului European, câstigând medaliile de bronz, care i-au adus si calificarea directa la CM din 2011.

Mediafax



Oltchim s-ar putea desparti in vara de Cristina Neagu