Handbal

Radu Voina explica infrangerea cu Danemarca

Antrenorul nationalei de handbal feminin a României, Radu Voina a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, ca oricât de dureroasa este înfrângerea cu Danemarca din seara precedenta, trebuie uitata pe moment si concentrarea trebuie sa fie maxima pentru meciul cu Serbia, de sâmbata.

"Am fi vrut cu totii sa fie bine la meciul cu Danemarca, am facut tot ce am putut, dar nu am dat dovada de aceeasi consecventa, nu cât ar fi trebuit. Acum trebuie lasat totul deoparte, trebuie uitat pentru moment acest meci si sa privim catre cel cu Serbia, de sâmbata. Asta e situatia, ne-am facut viata grea si tot noi trebuie sa ne revenim", a declarat antrenorul Radu Voina.

Voina a facut referiri si la huiduielile de care a avut parte echipa României, înca de la prezentarea oficiala, la meciul cu Danemarca de joi seara (scor 22-25). "Nu am auzit niciodata astfel de manifestari, la niciun meci care implica publicul danez. A fost prima data când am auzit felul în care a fost incitat publicul danez sa huiduie. Si-au luat toate masurile ca sa irite, sa enerveze si, nu vreau sa comentez arbitrajul, dar atmosfera din sala s-a potrivit foarte bine cu felul în care am fost arbitrati".

Radu Voina a mai spus ca jucatoarele, oricât ar fi de suparate, trebuie sa-si revina înaintea meciului de sâmbata, cu Serbia, ultimul din grupa A preliminara, care trebuie câstigat.

Dupa doua meciuri sustinute în grupa A (30-26 cu Spania si 22-25 cu Danemarca), România se afla pe locul II, cu 2 puncte, dupa echipa nordica (4 puncte), deja calificata în grupele principale, dar înaintea Spaniei (2) si a Serbiei (0).

Partida cu Serbia va avea loc sâmbata, de la ora 19.45, al doilea meci al grupei A fiind programat între Spania si Danemarca.

Mediafax



Radu Voina explica infrangerea cu Danemarca