Handbal

Larvik joaca la Ramnicu Valcea meciul 100 in Liga Campionilor

Campioana Norvegiei la handbal feminin, Larvik HK, va disputa, duminica, la Râmnicu Vâlcea, în compania echipei Oltchim, cel de-al 100-lea meci în Liga Campionilor.

"Meciul aniversar se va juca la Vâlcea, unde clubul nostru a obtinut o victorie senzationala în 6 ianuarie 2001, scor 24-19, ce i-a adus pentru prima data trecerea de faza grupelor în Liga Campionilor. Larvik a primit atunci aplauze la scena deschisa din partea spectatorilor din Sala Traian", se arata pe pagina oficiala a clubului norvegian, înaintea plecarii spre Râmnicu Vâlcea.

Portarul echipei Larvik, Lene Rantala, va sarbatori, tot duminica, cel de-al 90-lea meci în Liga Campionilor, handbalista în vârsta de 42 de ani alaturându-se clubului nordic în 1997.

Larvik HK se afla la a 12-a participare în Liga Campionilor si este neînvinsa în faza grupelor preliminare, cu 10 puncte, înaintea disputei cu Oltchim (6 puncte).

Atât Larvik, cât si Oltchim sunt deja calificate în faza grupelor principale, urmând sa-si cunoasca adversarele la tragerea la sorti de marti.

Partida dintre Oltchim Râmnicu Vâlcea si Larvik HK va avea loc duminica, de la ora 18.00.

Mediafax



Larvik joaca la Ramnicu Valcea meciul 100 in Liga Campionilor