Handbal

Otelul Galati-U Jolidon Cluj, scor 26-26, in devans la etapa a II-a a Ligii Nationale

Vicecampioana la handbal feminin U Jolidon Cluj a remizat sâmbata, în deplasare, cu formatia Otelul Galati, cu scorul de 26-26 (13-13), în meci jucat în devans la etapa a II-a a Ligii Nationale.

Dupa revenirea acasa, formatia ardeleana va avea doar câteva zile la dispozitie pentru pregatirea meciurilor din cadrul turului doi al Ligii Campionilor, turneul fiind programat în Macedonia, între 17-19 septembrie, cu participarea echipelor Metalurg Skopje, Byasen Trondheim (Norvegia) si IK Savehof (Suedia).

În celelalte trei partide jucate sâmbata, în devans la etapa a II-a, s-au înregistrat rezultatele: HCM Stiinta Baia Mare-Universitatea Resita 20-19, HCM Roman-HCM Buzau 31-27 si HC Zalau-HC Dunarea Braila 27-22.

Celelalte trei meciuri din cadrul etapei se vor juca la data stabilita, duminica, dupa programul: Tomis Constanta-CSM Bucuresti (ora 11.00), SCM Craiova-CSM Cetate Deva (18.00) si Rulmentul Brasov-Oltchim Râmnicu Vâlcea (14.30).

Dupa etapa a II-a, Liga Nationala feminina se va întrerupe, din cauza reunirii echipei nationale, în 13 septembrie, care va pregati si participa la Cupa Mondiala din Danemarca.

Campionatul intern se va relua în 30 septembrie, cu etapa a III-a.

Mediafax



Otelul Galati-U Jolidon Cluj, scor 26-26, in devans la etapa a II-a a Ligii Nationale