Handbal

Adina Meirosu revine la antrenamentele echipei Oltchim

Handbalista Adina Meiroșu, care împlineste, miercuri, 25 de ani, îsi va relua în curând antrenamentele la Oltchim, campioana României en-titre, ea revenind dupa ce a pierdut o sarcina.

"Am vorbit cu Adina, i-am urat la multi ani asa cum au facut si colegele sale de la echipa. Mi-a spus ca si-a revenit din punct de vedere psihic si ca este optimista. Va mai sta câteva zile sa se linisteasca apoi îsi va relua antrenamentele fizice. Se va antrena singura pâna ne vom întoarce noi de la turneele amicale astfel încât sa recupereze din pregatirea fizica facuta de fete pâna acum. Adina este o fire tare, o luptatoare si sunt sigur ca va fi o piesa importanta a Oltchimului si în sezonul viitor. E tânara, mai are foarte multe de spus în handbalul românesc si european", a declarat vicepresedintele gruparii vâlcene, Petre Berbecaru.

Altfel, handbalistele de la Oltchim au plecat în aceasta dimineata spre Gyor, acolo unde vor juca la turneul amical "Szabella-Kupa", alaturi de echipa locala, de Hypo Viena (Austria) si Vaci NKSE (Ungaria).

Mediafax


Adina Meirosu revine la antrenamentele echipei Oltchim