Handbal

Meciul Romania-Spania din preliminariile Campionatului European se disputa la Oradea

Partida dintre echipele nationale de handbal masculin ale României si Spaniei, din 31 octombrie, contând pentru preliminariile Campionatului European din 2012, se va disputa la Oradea.

Federatia Romana de Handbal a anuntat programul complet al echipei nationale masculine, care pregateste în aceasta toamna nu doar meciurile oficiale din preliminariile CE din 2012, ci si participarea la CM de anul viitor.

Echipa antrenata de Vasile Stânga are programata reunirea în 13 septembrie, la Izvorani, iar între 17 si 20 septembrie se va afla la Minsk, pentru a sustine doua meciuri de verificare cu nationala Belarus.

Urmatoarea actiune a tricolorilor se va derula la Oradea, la Trofeul Carpati, între 21 si 23 octombrie, la turneu fiind invitate echipele nationale ale Tunisiei, Macedoniei si Belarus.

Primul meci oficial din preliminariile CE din 2012 va avea loc în 27 sau 28 octombrie, în deplasare, cu Croatia, iar în 31 octombrie este programata disputa cu Spania, la Oradea, ambele contând pentru grupa a 2-a.

Din 6 decembrie, nationala României va efectua alte stagii de pregatire la Izvorani, completate cu meciuri de verificare.

Campionatul Mondial din 2011 va avea loc în Suedia, între 13 si 30 ianuarie.

Mediafax



Meciul Romania-Spania din preliminariile Campionatului European se disputa la Oradea