Handbal

Oltchim va debuta in deplasare, in sezonul 2010-2011 al Ligii Campionilor

Federatia Europeana de Handbal a anuntat, marti, programul meciurilor din grupele preliminare ale Ligii Campionilor la handbal feminin, campioana României, Oltchim Râmnicu Vâlcea, urmând a debuta în deplasare.

Oltchim Râmnicu Vâlcea va evolua în grupa preliminara C a Ligii Campionilor, alaturi de echipele Larvik HK (Norvegia), Toulon HB (Franta) si câstigatoarea grupei 1, din turul doi, din care fac parte echipele Randers HK (Danemarca), Bayer Leverkusen (Germania), HC Smart (Ucraina) si Milli Piyango SK (Turcia).

Conform anuntului de marti al EHF, Oltchim va debuta în deplasare, programul meciurilor fiind urmatorul:

9-10 octombrie: câstigatoarea grupei 1-Oltchim, Toulon HB-Larvik HK

16-17 octombrie: Larvik HK-câstigatoarea grupei 1, Oltchim-Toulon HB

23-24 octombrie: Larvik HK-Oltchim, câstigatoarea grupei 1-Toulon HB

6-7 noiembrie: câstigatoarea grupei 1-Larvik HK, Toulon HB-Oltchim

13-14 noiembrie: Oltchim- câstigatoarea grupei 1, Larvik HK-Toulon HB

20-21 noiembrie: Oltchim-Larvik HK, Toulon HB- câstigatoarea grupei 1.

Primele doua clasate în fiecare din cele patru grupe vor accede în grupele principale, tragerea la sorti fiind programata în 23 noiembrie.

La rândul sau, vicecampioana "U" Jolidon Cluj va evolua în grupa a 3-a din turul doi, în ordine, cu HC Metalurg Skopje (17 septembrie), cu câstigatoarea turneului din primul tur (18 septembrie) si cu Byasen Trondheim (19 septembrie). Prima optiune pentru organizarea turneului o are Metalurg Skopje, iar daca refuza, “U” Jolidon are a doua optiune, iar Byasen pe cea de-a treia.

Doar prima clasata din grupa va merge mai departe, urmând a evolua în grupa preliminara A, din care mai fac parte campioana Europei, Viborg HK, Dinamo Volgograd si Buducnost Podgorica.

Mediafax



Oltchim va debuta in deplasare, in sezonul 2010-2011 al Ligii Campionilor