Handbal

Peter Kovacs: "Pas cu pas pana in finala, acesta e obiectivul nostru"

Antrenorul echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, Peter Kovacs, crede ca vâlcencele au nimerit într-o grupa dificila în Liga Campionilor, în urma tragerii la sorti ce a avut loc marti, la Viena.

"Avem o grupa dificila, sa nu uitam ca Larvik a ajuns pâna în semifinalele editiei trecute a competitiei, acolo unde a fost eliminata de câstigatoarea Ligii Campionilor, Viborg. Va fi dificil, va trebui sa tratam cu atenție fiecare meci si sa ne calificam în faza a doua a grupelor. Nu îmi e teama, avem o echipa valoroasa. Pas cu pas pâna în finala, acesta este obiectivul nostru", a spus Kovacs.

Campioana la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea va evolua în grupa preliminara C a Ligii Campionilor, alaturi de echipele Larvik HK (Norvegia), Toulon HB (Franta) si câstigatoarea grupei 1, din turul doi.

Grupa 1 din turul doi preliminar al Ligii Campionilor este formata din echipele Randers HK (Danemarca), Bayer Leverkusen (Germania), HC Smart (Ucraina) si Milli Piyango SK (Turcia).

Oltchim va debuta în sezonul 2010-2011 în 9-10 octombrie, celelalte etape ale grupelor fiind programate în 16-17 octombrie, 23-24 octombrie, 6-7 noiembrie, 13-14 noiembrie si 20-21 noiembrie.

Primele doua clasate în fiecare din cele patru grupe vor accede în grupele principale, tragerea la sorti fiind programata în 23 noiembrie.

Mediafax



Peter Kovacs: "Pas cu pas pana in finala, acesta e obiectivul nostru"