Handbal

Gavrilescu: "E o grupa mai grea decat ne-am fi dorit!"

Presedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu a declarat marti, pentru MEDIAFAX, dupa tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor, ca se astepta la o grupa mai accesibila.

"E o grupa mai grea decât ne-am fi dorit, decât ne asteptam. E Larvik acolo, din Norvegia, si în opinia mea, cea de-a patra adversara, care va veni din grupa 1 a turului doi preliminar, nu poate fi decât formatia daneza Randers HK. Deci, va fi dificil, cu doua echipe din spatiul nordic. Ne vom bate trei echipe pe doua locuri calificante, pentru ca Toulon nu cred ca poate emite pretentii. Oltchim are sanse, le va juca, dar va fi greu. Mi se pare ca grupa A este cea mai dificila, cu Viborg, Buducnost, Dinamo din Rusia si probabil, Byasen, pentru ca din pacate, nu cred ca U Jolidon va putea contracara echipa din Norvegia, în turul doi preliminar. Pentru noi, ideal era sa jucam în grupa B sau chiar D, dar la acest nivel echipele sunt deja cu valoare ridicata si nu se pot face planuri prea mari", a declarat Ioan Gavrilescu, dupa tragerea la sorti de marti, de la Viena.

Campioana la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea va evolua în grupa preliminara C a Ligii Campionilor, alaturi de echipele Larvik HK (Norvegia), Toulon HB (Franta) si câstigatoarea grupei 1, din turul doi.

Grupa 1 din turul doi preliminar al Ligii Campionilor este formata din echipele Randers HK (Danemarca), Bayer Leverkusen (Germania), HC Smart (Ucraina) si Milli Piyango SK (Turcia).

Oltchim va debuta în sezonul 2010-2011 în 9-10 octombrie, celelalte etape ale grupelor fiind programate în 16-17 octombrie, 23-24 octombrie, 6-7 noiembrie, 13-14 noiembrie si 20-21 noiembrie.

Primele doua clasate în fiecare din cele patru grupe vor accede în grupele principale, tragerea la sorti fiind programata în 23 noiembrie.

Mediafax



Gavrilescu: "E o grupa mai grea decat ne-am fi dorit!"