Handbal

Adversarele U Jolidon Cluj in turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Vicecampioana la handbal feminin U Jolidon Cluj va evolua în grupa 3, contând pentru turul doi preliminar al Ligii Campionilor, cu echipele Byasen Trondheim (Norvegia), HC Metalurg Skopje (Macedonia) si câstigatoarea turneului din turul I, conform tragerii la sorti, care a avut loc marti, la Viena.

Echipele din turul I sunt CDES Gil Eanes/Lagos D. (Portugalia), LK Zug Handball (Elvetia), T+A/VOC Amsterdam (Olanda) si IK Savehof (Suedia).

Conform regulamentului, doar câstigatoarea fiecareia din cele patru grupe din turul II va accede în grupele preliminare ale competitiei (cele mai bune 16 echipe de pe continent), faza în care campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea este cap de serie.

Formatia vâlceana îsi va afla adversarele tot marti, la tragerea la sorti de la Viena.

Vicecampioana U Jolidon Cluj va juca pentru calificarea între cele mai bune 16 echipe continentale, între 17 si 19 septembrie, meciurile fiind programate sub forma unui turneu.

La tragerea la sorti de marti, U Jolidon Cluj a fost de asemenea cap de serie, facând parte din prima urna valorica.

"E o grupa accesibila, speram ca vom reusi sa ne calificam mai departe. Principala adversara e Byasen din Norvegia, dar ne bucuram ca nu am ajuns în grupa 4, care e infernala, mult mai grea ca a noastra. Vom forta calificarea între cele mai bune 16 echipe din Europa, dar si sa gazduim turneul la Cluj. Urmeaza sa discutam si cu adversarele", a declarat pentru MEDIAFAX, Cosmin Salajan, director sportiv la U Jolidon.

Mediafax



Adversarele U Jolidon Cluj in turul doi preliminar al Ligii Campionilor