Handbal

Radu Voina: "Nu este o tragedie infrangerea noastra de la Viborg"

Antrenorul echipei de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina, a declarat, luni, ca înfrângerea la sapte goluri diferenta în meciul tur din finala Ligii Campionilor, pe terenul formatiei daneze Viborg, nu reprezinta o tragedie.

"Moralul fetelor este unul normal înaintea celei de-a doua reprize din finala Champions League. Multa lume vad ca spune ca a fost tragedia lumii înfrângerea de la Viborg. Tragedie este aceea de la Constanta, unde a murit acel om de 44 de ani (n.r. - antrenorul sârb al echipei HCM Constanta, Zoran Kurtes, care a decedat vineri seara) . Aici este vorba de un sport, azi câstigam, mâine putem sa pierdem", a spus tehnicianul.

Formatia Oltchim a efectuat, luni, primul antrenament de la revenirea în România, în sala "Ioan Kunst Ghermanescu", din Bucuresti, unde se va disputa partida retur din finala Ligii Campionilor.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a fost învinsa, sâmbata, la Herning, de formatia daneza Viborg HK, scor 28-21 (14-11), în mansa tur a finalei Ligii Campionilor.

Meciul retur va avea loc, cu trofeul pe masa, la Bucuresti, sâmbata, de la ora 20.45

Mediafax


Radu Voina: "Nu este o tragedie infrangerea noastra de la Viborg"