Handbal

Zoran Kurtes a murit din cauza asfixiei mecanice, potrivit rezultatului preliminar al necropsiei

Seful Serviciului Judetean de Medicina Legala, Marius Popa, a declarat, sâmbata, corespondentului MEDIAFAX ca, potrivit rezultatului preliminar al necropsiei, antrenorul sârb Zoran Kurtes a murit din cauza asfixiei mecanice, prin aspirare de continut gastric, adica s-a înecat cu propria voma.

Antrenorul echipei de handbal masculin HCM Constanta, Zoran Kurtes, care a decedat, vineri seara, în camera sa de hotel de la Mamaia, a fost adus la Serviciul de Medicina Legala din Constanta în cursul diminetii de sâmbata, iar în jurul prânzului s-au aflat rezultatele preliminare ale necropsiei.

Potrivit sursei citate, urmeaza sa fie facute examenele de laborator, histopatologic si toxicologic, pentru a se putea stabili ce a provocat voma.

Zoran Kurtes, în vârsta de 44 de ani, a decedat, vineri seara, în camera sa de hotel de la Mamaia. Tehnicianul sârb se pregatea sa urmareasca un meci de baschet la televizor, când i s-a facut dintr-o data rau si s-a asezat pe patul din camera de la Hotelul Flora din Mamaia, iar un prieten care-l însotea a sunat la 112. Un echipaj SMURD a încercat timp de o ora sa-l resusciteze, fara sa reuseasca. Decesul a fost constat în jurul orei 23.00.

Marius Puscas, membru în Consiliul de Administratie al HCM Constanta, a declarat, sâmbata, ca va discuta cu familia tehnicianului Zoran Kurtes, pentru a obtine permisiunea ca trupul neînsufletit al antrenorului sa fie depus la Sala Sporturilor.

La intrarea în Sala Sporturilor din Constanta a fost amenajat, sâmbata, un loc special dedicat fostului antrenor, unde cei care doresc pot sa aprinda o lumânare. Aici, a fost afisata o poza a tehnicianului de la ultimul meci al echipei constantene, în momentul în care primeste din partea unui suporter un tricou al nationalei Serbiei, cu mesajul "Multumim".

Familia fostului antrenor este asteptata în cursul acestei zile la Constanta.

Mediafax



Zoran Kurtes a murit din cauza asfixiei mecanice, potrivit rezultatului preliminar al necropsiei