Handbal

Oltchim pune in vanzare 4.500 de bilete pentru returul finalei cu Viborg

Clubul Sportiv Oltchim Râmnicu Vâlcea va pune în vânzare 4.500 de bilete pentru meciul retur al finalei Ligii Campionilor la handbal feminin, pe care formatia olteana îl va juca sâmbata 15 mai, la Bucuresti, împotriva gruparii daneze Viborg HK, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Numarul biletelor de intrare ce vor fi puse la dispozitia publicului va fi de circa 4.500, conform capacitatii salii si a Legii 4/2008.

Accesul publicului va fi permis începând cu ora 18.00, numai în baza biletelor de intrare personalizate pentru acest joc.

Datorita conditiilor impuse de organele de ordine privind stricta securizare a documentelor în baza carora publicul va avea acces în Sala Polivalenta din Bucuresti, abonamentele emise de CS Oltchim pentru sezonul competitional 2009/2010, valabile doar în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, nu vor putea fi folosite la acest joc.

Posesorii acestor abonamente vor beneficia, în schimb, de prioritate la procurarea biletelor cu loc rezervat în sectoarele salii, în functie de valoarea acestor abonamente si a preferintelor solicitantilor. Biletele de intrare vor fi de trei categorii:

- Categoria I - 200 lei (rândurile 1-9 de la etaj si sectoarele centrale din spatele celor doua porti);

- Categoria a II-a - 150 lei (rândurile 10–18 la etaj si sectoarele laterale din spatele celor doua porti);

- Categoria a III-a - 100 lei (sectoarele din colturile salii, la etaj).

Copii în vârsta de pâna la 10 ani au acces gratuit, însotiti de persoane mature, neputând ocupa locuri în sala. Cei peste 10 ani vor avea acces în sala numai cu bilet de intrare.

Biletele de intrare pot fi procurate în felul urmator:

- posesorii de abonamente - de la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, în zilele de 3 si 4 mai, între orele 9.00 si 20.00;

- publicul spectator din Râmnicu Vâlcea - de la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, în zilele de 5 si 6 mai, între orele 9.00 si 20.00;

- publicul spectator din Bucuresti – de la casele de bilete ale Salii Polivalente din Bucuresti, în zilele de 7 si 8 mai, intre orele 9.00 si 19.00.

Solicitarile de bilete prin alte metode (on-line, e-mail, fax, telefon, etc) nu pot fi onorate. Legitimatiile de orice fel nu sunt valabile pentru acest joc.

Partida Oltchim Râmnicu Vâlcea - Viborg HK va avea loc sâmbata 15 mai 2010, la ora 20.45, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Acreditarile pentru presa se vor emite în exclusivitate de catre Federatia Europeana de Handbal, în baza cererilor tip solicitate de aceasta si trimise clubului Oltchim.

Mediafax



Oltchim pune in vanzare 4.500 de bilete pentru returul finalei cu Viborg