Handbal

HCM Constanta si-a asigurat titlul de campioana

Echipa de handbal masculin HCM Constanta si-a asigurat, duminica, cel de-al cincilea titlu de campioana a României, dupa victoria de pe teren propriu cu Rom Cri Brasov, scor 37-22 (20-12).
HCM Constanta are un avans de patru puncte fata de a doua clasata, UCM Resita, cu doua etape înainte de finalul campionatului, si nu mai poate pierde titlul, deoarece în eventualitatea în care cele doua echipe ar fi la egalitate de puncte, constantenii au avantajul ca au câstigat ambele confruntari directe cu resitenii.

"Ne bucuram ca suntem constanti, ca am obtinut un nou titlu si acum vrem sa repetam sezonul 2005-2006, când am reusit eventul. În urmatorul sezon al Ligii Campionilor vrem sa furnizam surpriza si sa ajungem între cele mai bune opt echipe", a declarat capitanul Laurentiu Toma.

Nurhan Ali: Adevarata sarbatoare va fi la 6 mai

Directorul executiv Nurhan Ali a spus ca pentru HCM Constanta titlul a fost obtinut într-un an greu, în care a avut de jucat multe meciuri si în Liga Campionilor. "De obicei formatiile care participa în LC au un sezon mai slab în campionat, însa noi am dovedit ca se poate pe ambele fronturi. Adevarata sarbatoare va fi la 6 mai, la Constanta, când vom primi medaliile de campioni din partea FRH dupa jocul din ultima etapa, cu Dinamo", a afirmat Nurhan Ali.

În partida cu Rom Cri Brasov, cel mai bun marcator al HCM a fost Sadoveac cu 8 goluri, iar de la oaspeti s-a remarcat Sandru, cu 5 reusite.

Mediafax


HCM Constanta si-a asigurat titlul de campioana