Handbal

Stavrositu despre semifinala cu Granollers: "Ne bazam pe suporteri"

Steaua MFA Bucuresti este la doar doi pasi de finala editiei din acest an a Cupei Cupelor, obstacolul din calea ros-albastrilor fiind formatia iberica BM Granollers. Prima mansa se disputa, duminica, in Sala Polivalenta din Bucuresti, unde sunt asteptati peste 5000 spectatori.
Jucatorul Stelei Marius Stavrositu sper ca publicul spectator sa-si aduca o contributie insemnata la obtinerea unui succes care sa fie sinonim cu apropierea de marea finala.

"Avem dezavantajul ca jucam la noi prima mansa. Ne bazam pe suporteri, care stiu sa faca o atmosfera care te împinge de la spate. În Spania, atmosfera din tribune nu va fi de speriat", a declarat Stavrositu pentru EVZ.

Coordonatorul Stelei a mai spus ca spre deosebire de jucatorii de la fotbal, handbalistii nu sunt adeptii petrecerilor in cluburi.

"Trebuie sa ne stea capul doar la meciul asta. Am facut si studiu video la greu. Oricum, nu mergem noi în cluburi, pentru ca nu avem timp. Ne multumim doar cu cîte un banchet dupa victoriile mari", a adaugat Stavrositu.

Steaua are in palmares doua Cupe ale Campionilor (1968 si 1977), ultimul succes european datand din 2006, cand a fost cucerita Cupa Challenge.

Meciul dintre Steaua si Granollers se va disputa, duminica, incepand cu ora 18:45, in direct pe Onlinesport.ro

Onlinesport


Stavrositu despre semifinala cu Granollers: "Ne bazam pe suporteri"