Handbal

Nicolae Munteanu este noul antrenor secund al nationalei masculine de handbal

Noul antrenor secund al nationalei de handbal masculin a României este Nicolae Munteanu, care a activat ultima data la Steaua Bucuresti si îl înlocuieste în functie pe Sorin Toacsen.

Sorin Toacsen a declarat sâmbata, pentru MEDIAFAX, ca a decis sa renunte la functia de antrenor secund, pentru a se putea ocupa mai bine de segmentul de juniori si tineret. "Am decis ca e mai bine sa renunt, pentru ca vreau sa ma ocup mai bine de segmentul juniori si tineret. Sunt antrenor federal, normal ca voi merge si la meciurile echipei nationale de seniori, dar îndeaproape ma voi ocupa de juniori si tineret. Chiar acum ma aflu la Brasov, cu nationala de tineret, care lupta cu sanse la calificarea la Campionatul European din acest an. La seniori, noul antrenor secund este Nicolae Munteanu, care va lucra cu Vasile Stânga", a afirmat Sorin Toacsen.

Antrenorii Vasile Stânga si Nicolae Munteanu au lucrat împreuna ultima data la Steaua Bucuresti, în sezonul 2005-2006, când formatia militara a câstigat Challenge Cup.

Nationala de seniori este reunita de la începutul saptamânii, având programate doua meciuri de verificare cu lotul B al Cehiei, sâmbata, la Buzau (ora 18.00) si duminica, la Ploiesti (ora 12.00).

Mediafax



Nicolae Munteanu este noul antrenor secund al nationalei masculine de handbal