Handbal

Gavrilescu: "Ramona Maier nu va juca in meciul cu Gyor"

Presedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca titulara postului de extrema dreapta, Ramona Maier, nu a fost recuperata fizic pentru meciul retur din semifinalele Ligii Campionilor, cu Gyor ETO.

"Din pacate, nu avem vesti bune în privinta Ramonei Maier, care nu este apta de joc pentru meciul retur cu Gyor. Speram sa ne calificam în finala, Ramona sa-si revina complet si sa ne ajute mai mult atunci", a declarat Ioan Gavrilescu. Ramona Maier s-a accidentat la glezna înaintea dublei România-Ucraina, din preliminariile CE din 2010.

Conducatorul CS Oltchim a facut referiri si sosirea adversarei la Râmnicu Vâlcea, spunând ca jucatoarele de la Gyor ETO se deplaseaza în România cu autocarul. "Am fost anuntati ca nu pot veni cu avionul, din cauza problemelor cu interdictiile de zbor din Europa, au plecat deja cu autocarul, iar la Râmnicu Vâlcea vor ajunge mâine (n.r. - sâmbata), pe la ora 17.00. Au programat antrenament de la 18.30, vor prinde pregatirea, dar vor fi mai obosite", a explicat Ioan Gavrilescu.

Meciul dintre Otchim si Gyor ETO va avea loc duminica, de la ora 17.15, fiind decisiv pentru calificarea în finala Ligii Campionilor, dupa ce în tur, scorul a fost egal, 25-25.

Mediafax



Gavrilescu: "Ramona Maier nu va juca in meciul cu Gyor"