Handbal

Ramona Maier ar putea reintra cu Gyor

Antrenorul echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina, a declarat ca jucatoarea Ramona Maier si-a reluat antrenamentele si ar putea evolua, duminica, în meciul retur din semifinalele Ligii Campionilor, împotriva formatiei maghiare Gyor ETO, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Extrema Ramona Maier Farcau a început sa se antreneze dupa o pauza de trei saptamâni. Maier s-a accidentat la lotul national si nu a putut juca în meciurile din preliminariile Campionatului European si nici în partida tur din Liga Campionilor dintre ETO Gyor si Oltchim.

"A început antrenamentele, s-a miscat bine azi, dar ramân la parerea ca numai Dumnezeu decide daca va juca sau nu. Pauza de inactivitate este destul de mare si, personal, exclud sa riscam în ceea ce o priveste. Daca medicii vor decide ca este refacuta, va fi pe foaia de joc, daca nu, nu", a spus Voina.

"Ar fi un plus important pentru noi. Are sanse sa joace, acum sa vedem ce se va mai întâmpla în zilele urmatoare, speram sa fie în teren si sa contribuie la calificarea în finala", a completat vicepresedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru.

Handbalistele de la Oltchim vor juca, pe teren propriu, duminica, de la ora 17.15, partida decisiva pentru calificarea în finala Ligii Campionilor, cu Gyor ETO (25-25, în tur).

Mediafax



Ramona Maier ar putea reintra cu Gyor