Handbal

Voina: "Jucatoarele de la Oltchim o sa le viseze pe handbalistele de la Viborg"

Antrenorul formatiei Oltchim Ramnicu Valcea, Radu Voina, a declarat ca jocul handbalistelor daneze de la Viborg va fi atent studiat inainte de intalnirea de duminica din Liga Campionilor la handbal feminin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este si dificil ca la 48 de ore de la un meci de Liga Campionilor sa jucam la maxima capacitate unul de campionat, dupa o asa încarcatura nervoasa si o lupta cum a fost cea din partida cu Dinamo Volvograd. Cred ca ce este laudabil este ca fetele s-au mobilizat și au tratat disputa cu seriozitate, chiar daca au facut si multe greseli", a declarat Voina dupa meciul cu Tomis Constanta, din campionatul intern.

Antrenorul campioanei României a afirmat ca nu va lua masuri speciale pentru românca Varzaru, handbalista la gruparea daneza: "Am vorbit cu Varzaru. Am felicitat-o pe Cristina și i-am spus ca cele 14 goluri marcate cu Hypo conteaza și pentru meciul cu Oltchim, nu trebuie sa dea altele. Este o jucatoare foarte buna, cu experiența dar nu vom lua masuri speciale contra ei pentru ca Viborg are, din nefericire, multe handbaliste valoroase, de la portari la extreme".

Voina crede ca un eventual succes ar însemna pasul decisiv pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor: "Va fi un regal handbalistic, sunt sigur de acest lucru. Ne dorim sa jucam bine si sa învingem. De obicei sunt rezervat în calculate în pronosticuri dar pot spune ca daca vom învinge pe Viborg pasii sunt siguri spre semifinale".

Radu Voina a mai declarat ca pâna duminica va pune accent pe studierea handbalistelor campioanei Danemarcei. "De mâine ne vom concentra numai pe meciul cu Viborg. Știu ca Patricia Vizitiu a declarat ca le-a visat si noaptea pe rusoaicele de la Dinamo Volvograd. Sunt sigur ca asa se va întâmpla si cu danezele de la Viborg, nu vor avea multe secrete pentru noi. Le vom studia atent, ore si ore în sir. La final sper sa fie un vis frumos. Anul trecut ne-au eliminat dar nu vom studia acele partide, chiar daca Viborg are, în mare, tot jucatoarele de atunci. Ne vom concentra pe partidele jucate de daneze în aceasta ediție a Ligii Campionilor", a afirmat Voina.

Mediafax



Voina: "Jucatoarele de la Oltchim o sa le viseze pe handbalistele de la Viborg"