Box

Biletele la meciul Froch - Bute se vand ca painea calda. Managerul lui Froch crede ca Bute va ceda

Aproximativ 3.000 de bilete la meciul dintre pugilistii Carl Froch si Lucian Bute, programat în 26 mai, la Nottingham, s-au vândut, luni, în primele doua ore de la scoaterea lor pe piata, informeaza boxingscene.com.

Capacitatea Capital FM Arena este de 9.000 de locuri. Biletele pentru partida dintre pugilistul britanic Carl Froch si boxerul Lucian Bute, contând pentru centura mondiala IBF la categoria supermijlocie, costa între 48 si 360 de euro.

Eddie Hearn, impresarul lui Froch, este convins ca Bute nu va rezista presiunii celor 9.000 de fani. "Bute nu a fost testat pâna acum. Vom vedea împotriva lui Froch cât de bun este. Cu siguranta, este mai bun decât cred unii, dar a mai fost ranit înainte, a mai fost pus la podea înainte, a mai fost facut KO înainte. Haideti sa vedem cum va raspunde presiunii de a lupta departe de casa si presiunii de a lupta în fata a 9.000 de fani, în ceea ce ar putea fi una dintre cele mai bune atmosfere pe care o poti întâlni. Îl admir pe Bute pentru ca a acceptat asta. Nu era necesar sa o faca, dar trebuie sa o faca daca vrea sa lupte împotriva celor mai buni", a spus Hearn.

Campionul mondial în versiunea IBF, Lucian Bute, a sosit în Marea Britanie în acest week-end, pentru a participa, luni, la Nottingham, alaturi de salangerul sau Carl Froch la o conferinta de presa de promovare a partidei din 26 mai.

Înaintea conferintei de presa, cei doi pugilisti s-au fotografiat în fata Capital FM Arena, gazda întâlnirii. Lucian Bute a tinut pe umeri steagurile României si Canadei, în timp ce Froch a purtat pe bratul drept drapelul Marii Britanii.

Biletele pentru partida dintre pugilistul britanic Carl Froch si boxerul Lucian Bute, ce se va disputa în 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham, contând pentru centura mondiala IBF la categoria supermijlocie, vor costa între 48 si 360 de euro, informeaza presa engleza.

Biletele au fost împartite în sase categorii, astfel ca cel mai ieftin tichet va putea fi achizitionat în schimbul a 40 de lire sterline (48 de euro). Un bilet la categoria a cincea va costa 72 de euro, în timp ce pentru unul la categoria a patra se vor plati 96 de euro. Urmatoarele categorii, a treia si a doua, vor putea fi achizitionate în schimbul a 120, respectiv 240 de euro.

Cele mai scumpe bilete vor fi cele VIP, un tichet în zona ringului urmând sa coste 300 de lire sterline (360 de euro).

Biletele vor fi puse în vânzare în cursul dupa-amiezii de luni.

Carl Froch, fost detinator al titlului WBC la categoria supermijlocie, va boxa cu Lucian Bute la 26 mai, într-un meci în care românul îsi va pune pentru a zecea oara în joc centura IBF.

Mediafax


Biletele la meciul Froch - Bute se vand ca painea calda. Managerul lui Froch crede ca Bute va ceda