Box

Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu Showtime

Vicepresedintele executiv al Showtime Sports, Ken Hershman, si presedintele clubului Interbox, Jean Bedard, au anuntat, vineri, într-o conferinta de presa, la Las Vegas, ca pugilistul Lucian Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu postul TV, informeaza fightnews.com.

"Suntem încântati ca Lucian Bute este din nou alaturi de noi, pe Showtime. Contractul cu Lucian va asigura pentru telespectatorii nostri meciuri mai incitante în 2011", a declarat Hershman.

Bute va boxa în primul sfert al anului viitor, cu un adversar ce urmeaza sa fie stabilit. "Este o adevarata onoare pentru mine sa am oportunitatea de a înfrunta cei mai importanti boxeri ai categoriei mele pe postul Showtime. Vreau sa demonstrez ca sunt cel mai bun pugilist din lume la categoria supermijlocie si aceasta oportunitate îmi va permite sa fac asta. Sunt foarte fericit si mândru", a declarat sportivul român, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

Presa canadiana notase, vineri, ca Interbox a ajuns la un acord cu Showtime pentru transmiterea urmatoarelor trei partide ale pugilistului român, întelegere în urma careia boxerul ar urma sa câstige 6 milioane de dolari.

Showtime a difuzat prima lupta a lui Bute contra lui Librado Andrade, care a avut loc în octombrie 2008, dar si victoria obtinuta împotriva lui Fulgencio Zuniga în martie 2009. De atunci, Showtime s-a concretizat pe organizarea turneului Super Six, ceea ce i-a obligat pe cei de la Interbox sa revina la HBO. Sursa citata mentioneaza ca HBO nu s-a aratat prea interesat sa difuzeze urmatoarea lupta a lui Bute, care ar putea fi împotriva americanului Kelly Pavlik.

Mediafax



Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu Showtime