Box

Bute anunta un an 2011 fabulos: "Va fi apogeul carierei mele"

Campionul mondial Lucian Bute a revenit, sambata dupa-amiaza, in Romania, dupa ce si-a aparat in urma cu o saptamana, la Montreal, pentru a sasea oara in cariera titlul mondial la categoria super mijlocie a versiunii IBF. Pugilistul roman a vorbit despre meciul cu Brinkley, dar si despre viitorul sau, anuntand pentru 2011 un an fabulos cu nu mai putin de trei meciuri. Primul dintre acestea a fost deja stabilit pentru 12 martie, iar posibilul adversar este Kelly Pavlyk.
Vedeti mai jos declaratiile facute de Lucian Bute la revenirea in Romania:

14:35 Am venit in Romania pentru trei saptamani si-mi voi petrece mare parte din timp la Galati cu Familia. Am stabilit deja primul din cele trei meciuri pe care vreau sa le fac in 2011. Suntem in negocieri cu Kelly Pavlik pentru 12 martie.

14:33 Il felicit pe Adrian Diaconu pentru ca acesta a facut meciul vietii. A stat alaturi de mine in cantonamentul din Florida si ne-am pregatit cot la cot.

14:31 Nu fac parte din niciun partid politic. Am doar simpatii pentru fiecare in parte. E treaba lor daca au fost discutii pe seama mea in Parlament.

14:30 Din pacate nu s-a putut realizat un meci in Romania in vara acestui an. Nu s-au gasit resursele materiale. Este foarte greu sa boxez in Romania si cel mai probabil peste o saptamana as putea sa va dau o stire senzationala legata de viitorul meu meci.

14:29 Toti adversarii sunt puternici la acest nivel. Problema nu este ca n-as avea adversari, ci ca multi refuza sa lupte cu mine.

14:27 Eu iau lucrurile pas cu pas si ma gandesc la inca cinci, sase ani de cariera. Voi ajunge sa lupt si in America, sa unific centurile. Toate la timpurile lor.

14:26 Este normal sa ma gandesc si la bani pentru ca viata unui sportiv este foarte scurta. Sa fim seriosi, dar Lucian Bute apare in presa doar o data la sase luni, in restul timpului nu se stie de el.

14:25 Il respect pe Doroftei, dar n-am inteles niciodata ce are impotriva mea. Este parerea lui si n-am nimic de obiectat la opinia lui. M-as fi bucurat sa ma intampine la aeroport, sa fie alaturi de mine la meciuri pentru ca este om de box.

14:24 Cei de la IBF mi-au oferit un inel pentru ca mi-am aparat de cinci ori consecutiv centura. Cred ca este aur, adica vreau sa cred ca este din aur pentru ca este personalizat IBF.

14:23 Fac meciurile mele la Montreal pentru ca acolo vin 15.000 de oameni sa ma sustina.

14:23 Sa ne intelegem, nu eu imi aleg adversarii. Acum am declarat ca sunt deschis sa boxez cu orice adversar.

14:22 Jesse Brinkley a fost un challanger care si-a castigat dreptul de a boxa cu mine, fiind numarul unu in IBF. Daca refuzam sa boxez cu el as fi pierdut centura. Nu-mi permiteam pentru ca sunt 15 ani de munca in spatele acestei centuri.

14:21 Ma consider cel mai bun la categoria mea, supermijlocie, si cred ca aceasta este cea mai puternica la ora actuala.

14:20 Vreau sa multumesc romanilor care au urmarit meciul pe diversele surse. Regretul meu a fost ca fanii din Romania nu au putut urmari meciul la televizor.

Onlinesport


Bute anunta un an 2011 fabulos: "Va fi apogeul carierei mele"