Box

Diaconu a castigat la puncte in fata lui Sheika

Fostul campion mondial WBC la categoria semigrea Adrian Diaconu s-a impus, sambata, prin decizie unanima la puncte (98-91, 97-92, 98-92), in fata americanului Omar Sheika, trecandu-si in cont a 27-a victorie din cariera.
"Este o mare victorie pentru mine", a spus Diaconu pentru Radio Romania Actualitati imediat dupa ce a coborat din ring.

Pugilistul roman a avut parte de un meci extrem de dificil cu americanul Omar Sheika, 'Rechinul' fiind pus la podea in repriza a doua cu o lovitura de dreapta.

Diaconu a revenit in extremis, echilibrand meciul prin mai multe lovituri spectaculoase care au ridicat la propriu in picioare publicul canadian din Bell Centre.

Adrian Diaconu ar putea reveni in ring in luna martie cand va concura pentru titlul mondial IBF la categoria semigrea.

Asa am trait LIVE meciul dintre Diaconu si Sheika
:

6:10 Se termina meciul dintre Adrian Diaconu si Omar Sheika. Se asteapta decizia oficiala, dar Rechinul este mare favorit la victorie.

6:08 Incepe ultima repriza a meciului. Sheika se arunca in ofensiva. Diaconu evita pe cat posibil lupta deschisa.

6:03 Sheika domina meciul in debutul reprizei a 9-a, penultima a meciului. Diaconu este supus la o defensiva permanenta. Americanul pare mai proaspat in miscari si lovituri. Lupta deschisa si Rechinul forteaza un posibil KO. Serie de lovituri din partea romanului care ridica publicul in picioare. Repriza castigata de pugilistul nostru.

5:58 Incepe repriza a opta a meciului Diaconu-Sheika, americanul fiind primul care ia centrul ringului. Rechinul este pus serios in dificultate cu o directa de dreapta. Final exploziv de repriza din partea americanului, care s-a expus la o serie de lovituri din partea lui Diaconu. Americanul castiga repriza.

5:55 Debut exploziv de repriza a saptea, cu schimburi taioase de lovituri de ambele parti. Se incheie si aceasta runda, Diaconu fiind in avantaj.

5:51 Intram in a doua jumatate a meciului, Diaconu lansand lovitura dupa lovitura. Patru crosee de dreapta si alte doua de stanga in contul lui Diaconu. Sheika se apara bine si iese din presiune cu o dreapta puternica. O repriza a sasea in care balanta a stat in echilibru, cu un plus pentru americanul Sheika.

5:48 Repriza a cincea a inceput, Diaconu dominand pana acum tactic meciul. Croseu de dreapta din partea Rechinului care smulge uralele celor peste 11.000 de spectatori prezenti in Bell Centre.

5:43 A inceput repriza a patra, cei doi pugilisti intrand intr-o noua faza de tatonare.

5:41 Diaconu il baga in corzi pe Sheika, dar americanul este salvat de finalul reprizei.

5:39 Incepe repriza a 3-a si Diaconu puncteaza cu croseul de stanga. Lovituri dure de ambele parti si meciul lasa impresia ca se va termina inainte de limita.

5:57 Rechinul este numarat, dupa care isi revine si mai incaseaza o directa de dreapta. Momente dificile pentru pugilistul nostru.

5:57 Diaconu este pus la podea cu o directa de dreapta!

5:35 Directa de dreapta a lui Diaconu care se opreste in fata lui Sheika. Acesta se sprijina in corzi si iese in extremis din dificultate.

5:30 Adrian 'Rechinul' Diaconu a inceput meciul cu Sheika. O prima repriza de tatonare, in care Diaconu i-a luat pulsul adversarului cu doua lovituri de puncte.

5:25 Pana la intrarea in ring a campionului mondial Lucian Bute, gala de la Montreal programeaza disputa dintre Adrian Diaconu si americanul Omar Sheika.

Onlinesport


Diaconu a castigat la puncte in fata lui Sheika