Box

Uriasul Mighty Mo l-a doborat pe Raul Catinas

Cel de-al doilea reprezentant al Romaniei la gala K1 de la Seul, Raul Catinas, a fost infrant in semifinale de uriasul Mighty Mo, dupa un meci extrem de spectaculos.
Chiar daca nu mai este in cea mai buna forma a carierei, Mighty Mo si-a aratat din nou clasa in fata unui Raul Catinas cuprins de emotiile participarii la o competitie atat de importanta.

Mighty Mo l-a trimis pe Catinas la podea inca din prima runda, dar romanul s-a ridicat si a incercat sa echilibreze disputa, fara prea mult succes insa.

In ultima runda, Catinas a jucat pe cartea atacului, dar Mighty Mo a parat cu succes, iar apoi a replicat prin mai multe lovituri bine plasate.

In aceste conditii, singurul reprezentant al Romaniei in finala de la Tokyo va fi Daniel Ghita, care l-a invins pe Zimmerman.

Meciul a fost transmis in direct de Onlinesport.ro:

12:26 - Decizie unanima, Mighty Mo castiga la puncte!


12:25 - Catinas sangereaza, arbitrul opreste meciul. Romanul isi revine, Catinas revine mai hotarat ca oricand, dar Mighty Mo este ca o stana de piatra. Mo iese si el la atac si aplica mai multe lovituri dure. Se incheie lupta!

12:22 - Incepe runda 3

12:21 - Might Mo incepe din nou in forta, insa Catinas echilibreaza cu cateva crosee bine plasate. Runda se incheie cu doi sportii epuizati.

12:18 - Incepe Runda 2

12:17 - Se termina Runda 1

12:16 - Mighty Mo il trimite la podea pe Catinas. Romanul se ridica cu greu si continua

12:14 - Incepe Runda 1


12:12 - Mighty Mo intra si el in ring

12:11 - Catinas poarta un tricou cu figura tatalui sau, decedat

12:08 - Raul Catinas intra in ring!

Lupta va avea trei runde. In caz de egalitate, se va merge intr-o runda suplimentara


Uriasul Mighty Mo l-a doborat pe Raul Catinas