Box

Debut de senzatie pentru Amir Khan in America

Pustiul minune al boxului britanic a avut parte de un debut de senzatie in America. La primul meci peste Ocean, Amir Khan si-a pastrat centura WBA la categoria super-usoara dupa ce l-a invins in Madison Square Garden pe Pauli Malignaggi.
Cei 4.500 de spectatori prezenti in Madison Square Garden au fost redusi la tacere de loviturile naucitoare aplicate de Amir Khan care l-au lasat fara replica pe sportivul nascut in Brooklyn.

Amir Khan a castigat toate rundele cu Malignaggi, insa arbitrul a pus capat luptei in runda a 11-a, dupa ce si cu o runda in urma favoritul gazdelor acuzase probleme medicale.

"Am avut putine emotii pentru ca a fost prima mea lupta in deplasare. Cand am patruns in ring am auzit multe huiduieli, dar la sfarsitul luptei lumea m-a aplaudat deoarece lupt in asa fel incat lumea sa ma iubeasca", a spus Khan.

In varsta de 29 de ani, Malignaggi a admis suprematia adversarului sau, caruia i-a prezis un viitor mare. "Este ca o clona de-a mea din perioada in care eram mai tanar. Este mai bun decat era Ricky Hatton la aceasta varsta", a comentat Malignaggi.

Onlinesport


Debut de senzatie pentru Amir Khan in America