Box

Vom avea un meci Mayweather-Pacquaio?

Floyd Mayweather a anuntat ca este gata sa se bata cu Manny Pacquaio intr-o gala mult asteptata de iubitorii boxului. Pacquaio a dat un raspuns plin de sperante, chiar daca pune conditii dure.
"Daca Manny Pacquiao poate face un test de sange si unul de urina, atunci vom avea o lupta. Daca nu, nu va avea loc nici o lupta", a fost manusa aruncata de Mayweather la cateva momente dupa meciul cu Mosley.

Raspunsul lui Manny Pacquaio a venit rapid si este datator de sperante. "Pentru mine, atat timp cat testul anti-doping nu este facut in apropierea meciului, voi fi de acord. Daca vor dori sa-mi ia sange in apropierea meciului, va fi un dezavantaj deoarece eu sunt mai mic iar el este mare", a explicat Pacquaio.

Manny Pacquaio doreste ca testul anti-doping sa fie facut cu 24 de zile inainte de marea lupta, iar promoterul sau Bob Arum sustine ca nu exista loc de negocieri.

Aflat in Filipine, Pacquaio a urmarit cu interes lupta dintre Mayweather si Mosley si face planuri de viitor. "Daca ne vom bate, imi va trebui mai multa viteza deoarece Mayweather este rapid", a explicat el.

Initial, meciul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquaio ar fi trebuit sa aiba loc pe 13 martie 2010, insa in cele din urma a fost anulat la cerinta filipinezului, deranjat ca a fost banuit ca s-ar dopa.

Daca cei doi giganti ai boxului se vor pune de acord, cel mai probabil meciul ar urma sa aiba loc in luna noiembrie.

Onlinesport


Vom avea un meci Mayweather-Pacquaio?