Box

Bute ar putea sustine urmatorul meci in Romania

Presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca s-a înteles cu oficialii clubului Interbox, la care este legitimat Lucian Bute, ca acesta sa sustina un meci în România.

"Pentru Lucian urmeaza un meci în Romania. Mai avem nevoie de sprijinul autoritatilor de la noi din tara, care trebuie sa îsi dea acordul pentru un astfel de evenimet. Ceea ce pot eu sa va spun este ca în Canada am batut palma cu cei de la Interbox pentru a-l lasa pe Bute sa boxeze si în România. Speram ca autoritatile din tara sa ne sustina, iar românii sa-l poata vedea pe viu într-un meci pe Lucian Bute", a spus Obreja.

Oficialul român a adaugat ca a simtit adrenalina din timpul meciului dintre Lucian Bute si Edison Miranda. "A fost un meci superb, o încununare a muncii titanice pe care a depus-o Lucian în ultimele luni. Lucian a avut un plan foarte bine stabilit pentru un meci cu un pugilist atât de bun cum este acest Miranda. Eu am stat chiar în primul rând, lânga coltul lui Lucian, am fost conectat si am simtit toata adrenalina din acest meci", a precizat Rudel Obreja.

Presedintele FR Box a afirmat ca prezenta parintilor lui Lucian Bute la Bell Centre din Montreal a contat mult pentru pugilistul român, însa numai pâna la urcarea acestuia în ring: "A contat foarte mult pentru Lucian, din punct de vedere emotional, prezenta parintilor în sala de la Montreal. Însa aceste lucruri l-au influentat doar pâna a urcat în ring, pentru ca din acel moment el s-a concentrat foarte mult pe adversarul sau si pe ceea ce avea de facut acolo".

Lucian Bute va veni în Romania în 26 aprilie.

Mediafax



Bute ar putea sustine urmatorul meci in Romania